Thema "de schepping"

Save the date! 

zondag, 4. november 2018 - 16:00

Kijk eens om je heen… er is licht Er zijn talrijke sterren, kleurrijke bloemen, veel soorten vissen en vogels, en ....mensen.

”En God keek naar alles wat Hij gemaakt had en zag dat het heel mooi was!” Het thema van de komende ontdekkerk is de schepping”.

Van harte welkom op zondag 4 november 2018, om 16:00 in en om de Wellse kerk. Koffie/thee, limonade en allerlei lekkers, wat past bij de schepping, staat klaar. We beginnen met verschillende ontdek-activiteiten die passen bij het thema, zoals een ster/maan figuurzagen (en verven met glow-in-the- dark-verf), een bloemstukje op een boomschijf maken, een lichtschilderij maken/fotograferen, een ‘scheppingsbingo’ ( met prijsjes), een gebedsboom, iets met vliegtuigjes, iets met een hangmat, en nog veel meer. Voor alle leeftijden (0-100 jaar), zijn er verschillende activiteiten te doen. Kies zelf wat je leuk vindt om te doen.

Voor de baby’s en peuters is een speciale hoek ingericht. Voor hen zijn er knutsels, speelgoed en activiteiten op hun eigen niveau.

Daarna hebben we met elkaar een korte viering in de kerk. Daar staat het verhaal van de schepping centraal. Klik op deze link. Met elkaar zingen we ook verschillende liederen. Klik op deze link om ze alvast te beluisteren.

En we sluiten rond 17:30 uur de ontdekkerk af met een heerlijke maaltijd. Opgeven daarvoor is niet nodig. Iedereen kan mee eten.

Ook welkom om een deel van de ontdekkerk mee te maken, of om even te komen kijken!

We hopen ook veel nieuwe mensen en kinderen te begroeten uit het dorp. De ontdekkerk “Water” speciaal voor alle kinderen van de Hoeksteen, was een succes! De kinderen waren enthousiast en gemotiveerd met alle ontdek-activiteiten bezig. Dus, hopelijk zien we jullie zondag 4 november weer, deze keer met je ouder(s), broers, zussen, opa, oma, oppas, etc, om weer zo’n leuke ontdekkerk mee te maken!

Groetjes, 

Het ontdekkerk-team

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.