Thema "Water"

Save the date! 

vrijdag, 8. juni 2018 - 9:30

Op vrijdag 8 juni 2018 hebben we een heel bijzondere ontdekkerk! Deze ontdekkerk is speciaal voor de kinderen van basisschool "De Hoeksteen" uit Well. Welkom allemaal!

In de ochtend doen de kinderen van groep 1-4 mee met de ontdekkerk. En in de middag komen de kinderen van groep 5-8.  Natuurlijk mogen alle ouders/grootouders en belangstellenden komen kijken!

Het thema van deze ontdekkerk is "water". Het bijbelverhaal gaat over de storm op het meer. Dat staat in Markus 4: 35- 41. Klik op deze link om bij het bijbelverhaal te komen.

We starten met allerlei leuke activiteiten in de kerk en om de kerk, die natuurlijk allemaal met het thema "water" te maken hebben. Vooraf, op school, krijg je van de juf uitleg over de activiteiten en krijg je een stempelkaart. Probeer alle activiteiten te doen, om zo je stempelkaart vol te krijgen!

Na de activiteiten gaan we met elkaar in de kerk zitten om te luisteren naar het verhaal over de storm op het meer. Waar is Jezus? En wat doet Hij? Ook zingen we Bijbelse liedjes, die bij dit verhaal passen. Dit is de link naar de liedjes voor groep 1-4. En klik op deze link als je in groep 5-8 zit.

Daarna gaan we smullen van "water-ḧapjes" die klaar staan. En dan is het tijd om weer naar huis te gaan. Maar voordat je weggaat, krijg je nog een klein kadootje mee naar huis.

Leuk dat je komt! We hopen met elkaar op een supergave ontdekkerk!

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.