Thema "Vertrouwen"

Save the date! 

zondag, 8. oktober 2017 - 16:00

De derde klieder/ontdekkerk is alweer in de maak! 

"Vertrouwen" was één van de thema's die werd aangedragen om een klieder/ontdekkerk over te houden. Het thema "Vertrouwen" spreekt veel mensen en kinderen aan. Vertrouwen gaat samen met loslaten. Ze horen bij elkaar. Denk aan een soldaat die van de toren, op grote hoogte, naar een touw toe moet springen. Voordat hij springt, moet hij zeker weten dat hij zijn zekeringstouw volledig kan vertrouwen... En ons zekeringstouw? In Mattheus 6: 25 - 34 gaat het over God die zegt dat Hij te vertrouwen is en elke dag voor ons zorgt . En Hij zegt hier nog veel meer over...Lees het hier in het bijbelgedeelte wat op de komende klieder/ontdekkerk centraal staat. 

Welkom vanaf 16:00 uur om allerlei leuke, spannende en ontspannende activiteiten te doen rondom het thema, voor elke leeftijd van baby tot senior. Wat gaan we doen? Bloemschikken (voor iedereen), vertrouwensspelen, een quiz en puzzel waarbij je een prijs kunt winnen, iets met een veiligheidslijn...etcetera. Ook is er weer een leuke baby/peuterhoek met boeken, peuterknutsels over het thema, kleurplaten en speelkleden met speelgoed. Ouders/grootouders kunnen hier rustig met hun jonge (klein)kind(eren) aan de slag gaan. Koffie/thee/limonade en wat lekkers, staan voor iedereen klaar. Ook van harte welkom om gewoon eens rond te kijken met n bakje koffie... De deur staat altijd open, dus je kunt op elk moment binnenkomen. En wil je maar een deel van de kliederkerk mee maken, dan is dat prima.

Rond 17:15 uur hebben we met elkaar een korte viering over het thema "Vertrouwen". Hier is de playlist te vinden met alle liederen die we gaan zingen. En speciaal voor de tieners een lied van de EO-jongerendag, met een prachtige tekst over 'vertrouwen'.

Na de viering kan iedereen buiten eten halen en picknicken we in de kerktuin. Is het buiten al te koud? Dan eten we in de kerk.

We hopen dat weer veel mensen en kinderen naar deze klieder/ontdekkerk komen. De afgelopen keren was het heel gezellig met meer dan 70 volwassenen en kinderen! We hebben gelachen, een windgong gemaakt, muziekles gekregen, wedstrijdjes gedaan, genoten, nieuwe dingen geleerd, lekker samen gegeten, en zijn zo met elkaar, op allerlei manieren rondom een bijbels thema bezig geweest. Dus....kom óók, of kom ook wéér op 8 oktober om 16:00 uur in de Wellse kerk.

Tot dan!

 

 

 

 

 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.